Termékek

Vásárlási útmutató
Vásárlási útmutató

Vásárlási feltételek:


Akciós termékek vásárlási feltételei!
Az akciós termékek árai csak internetes megrendelés és készpénz ill. postai utánvét fizetés esetén érvényesek!

A termékek keresése:
A weboldalunkon az adott terméket többféle módon is megtalálhatja.
- A bal oldalon található termékek menüpont alatt kategóriák szerint.
- Az adott termékcsoport kiválasztása után, a lenyíló menüben megjelenik a termékcsoport tartalma, ide vagy a mellette lévő képekre kattintva láthatja a termékcsoportba tartozó védőeszközöket.
- Néhány termékcsoportra márkanév szerint is rákereshet.
- Másik lehetőség, a fejlécben található Web áruház feliratra kattintás után megjelenő oldalon az összes termékkategória tartalma látható. A keresett termék a megfelelő címszó alatt megtalálható.
- Gyorskeresés: a regisztráció alatt, keresés mezőbe beírva a terméknév, kódszám vagy gyártó neve alapján a program kigyűjti a weboldalon található termékeket.
Bővebb leírást, tudnivalókat az adott termék információs oldalán olvashat, a "részletes leírás"-ra kattintva.

Rendszeres vásárlóink számára nyújt kényelmi funkciót a "Kedvenc termékek" oldal kialakítása. A kiválasztott termék jobb felső sarkában található "Kedvenc" megjelölésével az adott termékek egy saját ügyfél termékoldalra kerülnek. Ezeket a termékeket a későbbiek folyamán, a "kedvencek" felirat alatt találhatják meg. Ezáltal azon ügyfeleink, akik rendszeresen ugyanazon termékeket szokták megvásárolni, könnyebben megtehetik azt.

A vásárlás folyamata:

A kívánt termék méret / mennyiség megadása után, a kosár ikonra kattintva, a termék máris a kosárba kerül.

A kosár tartalma folyamatosan nyomon követhető és módosítható az oldal jobb szélén lévő "A kosár tartalma" menüpont alatt.

Szállítási és számlázási adatok:
A megrendeléshez töltse ki a "SZÁLLÍTÁSI ÉS SZÁMLÁZÁSI ADATOK"-at, vagy ha már korábban vásárolt és regisztrált kérjük jelentkezzen be.

Szállítás: postai.

Fizetési mód: utánvét.

Egyéb közlemény: ha valamilyen külön kérése, egyedi igénye van, ebben a mezőben megírhatja nekünk. A "megrendelés elküldése" gombbal megtörténik a termékek megrendelése. A megnyíló oldalon megtekinthetjük a megrendelést és ki is lehet nyomtatni.

Megrendelés: A vásárlás folytatásához a "MEGRENDELÉS" gombra kattintás után áttekinthetjük a megrendelt termékek listáját, ellenőrizhetjük a darabszámot.

Megrendelés megerősítése: Kérjük ellenőrizze , hogy minden adat helyes-e. A rendelési feltételek elfogadásával és a "Megrendelés megerősítése" gombra kattintással válik rendelése véglegessé.

A megrendeléseket munkanapokon 24 órán belül visszaigazoljuk, melyben a szállítás költségéről és a várható szállítási időpontról pontos információt adunk.

A web áruházban szereplő termékeket 2 - 8 munkanapon belül biztosítjuk a megrendelőink részére. Amennyiben a megrendelt termék hiánycikk, a megadott elérhetőségek egyikén jelezzük a beszerzés várható idejét.